melliiia melliiia .

melliiia

خواص و مضرات تربچه قرمز

تربچه جزء غذاهاي عجيب و غريب نيست كه بتواند وعده هاي مفيد روزانه شما را پر كند. بلكه يك ميراث تاريخي عالي دارد. تربچه از گياهان ريشه اي خوراكي است كه متعلق به خانواده Brassicaceae است كه با نام علمي Raphanus sativus شناخته شده است. حقايقي راجب تربچه قرمز تربچه ها داراي طعم دلپذير فلفلي و در شكل، اندازه و رنگ هاي بي شماري در دسترس هستند. در حالي كه برخي از افراد منشا تربچه را به چين نسبت داده اند، بعضي از دانشمندان اعلام مي كنند كه براي اولين بار در جنوب شرقي آسيا رشد كرده است زيرا در اين منطقه بود كه گونه هاي وحشي تربچه پيدا شد. با اين وجود كم كم تربچه راه خود را به هند، چين مركزي و آسياي مركزي باز كرد. براساس داده هاي تاريخي مصر، تربچه در حدوو 2700 سال قبل از ميلاد به روم برده شد و ساكنان براي محافظت از آن؛ از عسل، سركه و نمك استفاده مي كردند. كم كم تربچه نفوذ خود را در سرتاسر اروپا گسترش داد و در اواسط قرن شانزدهم به انگلستان برده شد. تربچه تا سال 1629 به ماساچوست رسيده بود و سپس به آرامي در سراسر آمريكاي شمالي پراكنده شد. در ايالات متحده آمريكا تربچه استاندارد صورتي و كروي، به اندازه توپ گلف و با درون درخشان و سفيد است. گونه هاي ديگر شامل دايكون (داراي ريشه طولاني و سفيد) و تربچه زمستاني هستند. تربچه مزاياي سلامتي زيادي دارد زيرا حاوي ويتامين هاي غذايي، اسيد فوليك و آنتوسيانين ها است، كه قابليت مبارزه با سرطان را دارند. ويتامين هاي غذايي موجود در تربچه مي توانند به درمان منافذ و مشكلات پوستي كمك كنند. بعلاوه خوردن تربچه مي تواند عملكرد كبد و كيسه صفرا را به درستي تقويت كند.

ادامه مطلب... 


برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۰ مهر ۱۳۹۹ساعت: ۰۱:۱۱:۳۷ توسط:مليكا موضوع:

ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
آواتار :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :