وانيل يك ميوه غلاف دار خوشبو است كه از اركيده بالارونده استوايي،V. planifolia بدست مي آيد. سرخپوستان مايا قرن ها قبل از اولين اسپانيايي ها كه در سال 1520 از آن در پاي خود در مكزيك بهره بردند، اولين افرادي بودند كه از آن در نوشيدني هاي شكلاتي به عنوان ماده طعم دهنده استفاده كردند. اين غلاف بسيار با ارزش، بومي جنگل هاي انبوه مناطق گرمسيري آمريكاي مركزي است و اخيرا كشت آن از طريق كاشفان اروپايي، به مناطق گرمسيري ديگر گسترش پيدا كرده است.
ادامه مطلب...
برچسب:
،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۱۰ مهر ۱۳۹۹ساعت:
۰۱:۲۸:۱۸ توسط:مليكا موضوع:
بارها از خواص شير براي بدن شنيدهايد. اما ممكن است از خود بپرسيد چه نوع شيري براي بدن مفيدتر است و در عين حال چربي كمتري دارد. ميزان كالري شير بستگي به نوع شيري كه شما انتخاب ميكنيد دارد. شير كم چرب گاو( 2 درصد چربي) از محبوبترين و سالمترين انواع شير است. كربوهيدرات در شير شير حاوي قند لاكتوز است. شناخت انواع شيرها و عناصر داخل آن به شما كمك ميكند كه چه شيري را مصرف كنيد. يك فنجان شير رقيق شده 83 كالري، 8 گرم پروتئين، 12 گرم كربوهيدرات و 12 گرم قند دارد. اين شير چربي ندارد. يك فنجان شير 1 درصد چربي 102 كالري، 8 گرم پروتئين، 12 گرم كربوهيدرات، 13 گرم قند و 2 گرم چربي اشباع شده است. يك فنجان شير كامل 149 كالري، 8 گرم پروتئين، 12 گرم كربوهيدرات، 12 گرم قند و 10 گرم چربي است. يك فنجان خامه غليظ 821 كالري، 5 گرم پروتئين، 7 گرم كربوهيدرات، 7 گرم قند و 88 گرم چربي است. يك قاشق غذاخوري خامه غليظ داراي 51 كالري است. يك فنجان شير خشك 25.3 گرم كربوهيدرات دارد. يك فنجان شير خشك بدون چربي 29 گرم كربوهيدرات دارد. يك فنجان شير غليظ شده 166 گرم كربوهيدرات دارد. به بعضي از محصولات شير قند اضافه ميشود. اين محصولات معمولا با طعم دهندههايي مثل توت فرنگي يا شكلات هستند.
ادامه مطلب...
برچسب:
،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۱۰ مهر ۱۳۹۹ساعت:
۰۱:۲۱:۵۱ توسط:مليكا موضوع:
تربچه جزء غذاهاي عجيب و غريب نيست كه بتواند وعده هاي مفيد روزانه شما را پر كند. بلكه يك ميراث تاريخي عالي دارد. تربچه از گياهان ريشه اي خوراكي است كه متعلق به خانواده Brassicaceae است كه با نام علمي Raphanus sativus شناخته شده است. حقايقي راجب تربچه قرمز تربچه ها داراي طعم دلپذير فلفلي و در شكل، اندازه و رنگ هاي بي شماري در دسترس هستند. در حالي كه برخي از افراد منشا تربچه را به چين نسبت داده اند، بعضي از دانشمندان اعلام مي كنند كه براي اولين بار در جنوب شرقي آسيا رشد كرده است زيرا در اين منطقه بود كه گونه هاي وحشي تربچه پيدا شد. با اين وجود كم كم تربچه راه خود را به هند، چين مركزي و آسياي مركزي باز كرد. براساس داده هاي تاريخي مصر، تربچه در حدوو 2700 سال قبل از ميلاد به روم برده شد و ساكنان براي محافظت از آن؛ از عسل، سركه و نمك استفاده مي كردند. كم كم تربچه نفوذ خود را در سرتاسر اروپا گسترش داد و در اواسط قرن شانزدهم به انگلستان برده شد. تربچه تا سال 1629 به ماساچوست رسيده بود و سپس به آرامي در سراسر آمريكاي شمالي پراكنده شد. در ايالات متحده آمريكا تربچه استاندارد صورتي و كروي، به اندازه توپ گلف و با درون درخشان و سفيد است. گونه هاي ديگر شامل دايكون (داراي ريشه طولاني و سفيد) و تربچه زمستاني هستند. تربچه مزاياي سلامتي زيادي دارد زيرا حاوي ويتامين هاي غذايي، اسيد فوليك و آنتوسيانين ها است، كه قابليت مبارزه با سرطان را دارند. ويتامين هاي غذايي موجود در تربچه مي توانند به درمان منافذ و مشكلات پوستي كمك كنند. بعلاوه خوردن تربچه مي تواند عملكرد كبد و كيسه صفرا را به درستي تقويت كند.
ادامه مطلب...
برچسب:
،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۱۰ مهر ۱۳۹۹ساعت:
۰۱:۱۱:۳۷ توسط:مليكا موضوع:
بسياري از افراد از هل براي از بين بردن بوي دهان يا خوشبو كردن تنفس استفاده مي كنند. با جويدن هل از چنين مشكلاتي رهايي مي يابد. خواص بسياري در آن وجود دارد كه بسيار سودمند هستند.در اينجا مي خواهيم در مورد منافع هل صحبت كنيم كه مي تواند كمك كند از شر بسياري از مشكلات خلاص شويد. در اينجا شما را با خواص علمي و ثابت شده هل آشنا مي كنيم و نظرات شخصي را در آن دخيل نخواهيم كرد. استفاده هاي معمول از هل علاوه بر غذا، در دستورالعمل هاي مربوط به تهيه چاي يا شير نيز استفاده مي شود. اين امر باعث مي شود، بو و طعم آن ها زياد شود. حتي اگر به برنج اضافه شود، برنج معطر مي شود و هنگام خوردن مزه بسيار خوبي دارد. هل اغلب در تهيه برياني استفاده مي شود. بعلاوه از آن براي تميز كردن دهان يا فقط براي سرگرمي نيز استفاده مي شود. مصرف هل براي سلامتي مفيد است، اما مصرف بيش از حد آن خوب نيست. هل در تهيه شيريني و تهيه چاي نيز به دليل عطر دلپذير و طعم خوب آن مورد استفاده قرار مي گيرد.
ادامه مطلب...
برچسب:
،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۱۰ مهر ۱۳۹۹ساعت:
۱۲:۵۸:۱۲ توسط:مليكا موضوع: