هل سبز، مضرات، فوايد علمي
بسياري از افراد از هل براي از بين بردن بوي دهان يا خوشبو كردن تنفس استفاده مي كنند. با جويدن هل از چنين مشكلاتي رهايي مي يابد. خواص بسياري در آن وجود دارد كه بسيار سودمند هستند.در اينجا مي خواهيم در مورد منافع هل صحبت كنيم كه مي تواند كمك كند از شر بسياري از مشكلات خلاص شويد. در اينجا شما را با خواص علمي و ثابت شده هل آشنا مي كنيم و نظرات شخصي را در آن دخيل نخواهيم كرد. استفاده هاي معمول از هل علاوه بر غذا، در دستورالعمل هاي مربوط به تهيه چاي يا شير نيز استفاده مي شود. اين امر باعث مي شود، بو و طعم آن ها زياد شود. حتي اگر به برنج اضافه شود، برنج معطر مي شود و هنگام خوردن مزه بسيار خوبي دارد. هل اغلب در تهيه برياني استفاده مي شود. بعلاوه از آن براي تميز كردن دهان يا فقط براي سرگرمي نيز استفاده مي شود. مصرف هل براي سلامتي مفيد است، اما مصرف بيش از حد آن خوب نيست. هل در تهيه شيريني و تهيه چاي نيز به دليل عطر دلپذير و طعم خوب آن مورد استفاده قرار مي گيرد.
برچسب: ،